Lagom!

Jag har inte frusit i djungelbrallorna! Varken på väg till eller ifrån jobbet. Och inte inne på kontoret. Och de är perfekta i längd nu efter tvätt! De har nog dragits upp cirka en halv centimeter, och det var precis vad som behövdes. De ska ju vara långa, men inte släpa i marken. Så jag är sjukt nöjd!!

Nu är jag på väg hem från jobbet. Så skönt att inte jobba så sent idag. Men utbildningen jag hade på schemat var inställd. Nu vet jag vad det var för nåt, i alla fall. Kanske blir en annan dag.

Solen skiner och jag har tagit av mig fleece!! Det finns hopp!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s