Rykande nyheter

Igår hade jag stämt träff med Carina i Centrum när jag kom från jobbet. Hon mötte mig utanför tunnelbanan och så knatade vi in på Espresso House och tog varsin latte och satt och babblade ett tag.

Jag kan säga att det var tur att jag inte har hjärtproblem, för då hade jag fått åka ambulans därifrån! Carina hade nyheter som minst sagt förvånade mig…. Chockade, faktiskt. Men, de är hennes nyheter, så inget jag berättar här. Men vi skrattade och hade trevligt. Eller…. Ska sanningen fram så var det mest jag som skrattade.

Efter ett tag så sa vi hej då och skiljdes åt. Hon skulle jobba en stund till på kvällen, och jag gick och handlade. Fasiken vad matvaror är tungt! Jag skulle inte storhandla, men jag skulle handla hem till på lördag när jag får gäster. Och 2 kassar mat som inte känns jättetunga först blir efter en bit ganska tungt ändå. Jag har ändå inte långt hem från centrum, som tur är!

Jag kollade på Enkelstöten på kvällen. Och spelade WordFeud med Carina. När vi spelar så chattar vi ibland oxå. Det känns som om man ändå umgås då. Rätt trevligt! Kollar ni på Enkelstöten? Jag älskar den serien!! Alltså, så sköna tanter!! Den gröna mössan… Ha ha ha!!!

4 reaktioner på ”Rykande nyheter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s