Min fredagskväll

Handlade lite på vägen hem, och sen direkt i med en maskin tvätt när jag kom innanför dörren hemma. Tanken var att jag skulle tvätta båda högarna. 

Tanken var god… Det hade varit bra om jag då hade tumlat första lasset direkt när maskinen tvättat klart. Gjorde jag det?? Nej! För då hade jag helt glömt bort såna detaljer som tvättmaskinen. Jag hade fullt upp med att kolla på Let’s Dance, spela WordFeud och chatta med Carina! Rätt sent på kvällen kom jag på att det var tyst från badrummet. Då var det så sent att jag inte ville sätta igång en ny maskin med tvätt. Ja ja…

Alltså går det en maskin tvätt nu. Och diskmaskinen brummar oxå. Full rulle på maskinerna! Husmor själv sitter dock fortfarande med kaffet framför datorn. 

Så fort jag inte kan komma på mer jag måste kolla på i cyberrymden så ska jag sätta igång och vika tvätt, plocka undan och städa av här hemma. Ikväll kommer vänner över på middag! Mys!!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s