En ganska mycket bättre lördag

Gårdagen var verkligen en bra dag och kväll!! Vid 18 kom Agneta och vi drack sangria och doppade nachos i guacamole och babblade. Sedan kom Anita efter ett tag, hon hade talat om att hon skulle komma lite senare. När hon kom öppnade vi en flaska bubbel och skålade! Fortsatte smaska lite nachos, guacamole och oliver och babblade ett tag.

När vi babblat en stund alla 3 så satte vi oss till bords i ”matsalen”. Jag bjöd på tagliatelle med en sås med grönsaker och kräftstjärtar. Riktigt gott, faktiskt! Vi fortsatte dricka bubbel även till maten. Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord och åt tills vi var mätta.
Då ville vi hellre sjunka ner i soffan, så vi flyttade in dit. Jag skar upp vattenmelon som vi åt som efterrätt. Och efter en stund kokade jag te och tog fram choklad. Vi satt och umgicks och babblade och hade mysigt. Sen satte vi på Schlagerfestivalen. Och förfasade oss över kläder och låtar. Jösses vad många konstiga kreationer! Och vad många dåliga låtar. Bara några som var bra, tyckte vi. En del var kanske bra, men inga schlagers. Jag tycker absolut att Sveriges låt var bäst!
Agneta åkte hem först, och Anita och jag satt kvar och väntade med spänning på att Madonna skulle komma! Coolt, Madonna, hon är ju bra! Men, alltså… Vågar man skriva det här?? Dels hade hon oxå en väldigt konstig outfit. Ögonlapp?? Men, det som nästan chockade mig. Hon kunde ju inte sjunga!? Det lät inte bra, den första låten. Först tänkte jag att det var jag, att jag liksom hörde fel. Jag menar, Madonna!! Hallå, klart hon kan sjunga! Men nää, det lät inte bra. Anita tyckte som jag, så det var nog faktiskt så. Jättekonstigt!
Även Anita åkte hem innan det var slut, så jag gjorde mig i ordning och la mig i sängen och tänkte titta klart. Men jösses, det är ju skittråkigt att se röstningen. Så jag gav upp och somnade. Kollade på nätet i morse vem som vann. Tycker ni rätt låt vann??
Både Anita och Agneta hade med sig värdinnegåvor till mig! Så gulligt!!


Nu går diskmaskinen med gårdagens disk, och sen ligger dagen framför mig som ett oskrivet blad! Visst är jag poetisk?? Ha ha ha!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s