En bra söndag, men en sämre natt

När jag hade tagit hand om disken igår, och plockat undan efter lördagen så var tanken att jag skulle åka till Rusta och Jysk och kolla efter kruka att hänga på väggen på balkongen. Men jag kände för att ha sällskap så jag hörde av mig till Carina och Nettis. Ingen kunde… Och hoppsan, då kom jag av mig. Var ute på balkongen en stund, det var skönt trots att det inte var sol!
Och så satt och låg jag i soffan och läste.

 

Har fått låna den här boken av Chiefen, och den är verkligen bra! -Du som läser mycket, jag tog med den här som du får låna, sa hon i veckan. Så omtänksamt! Och jag fastnade verkligen i den på en gång. Så jag läste 3 4:e delar igår! Jag kan varmt rekommendera den här boken! Den är skriven av en polis som jobbar med prostitution och människohandel. Mörk, men oerhört bra!

Jag älskar när jag har rester hemma som jag bara kan värma när jag blir hungrig!

 

 

Lördagens tagliatelle med kräftstjärtar var minst lika god igår!

När det var dags att krypa i säng var jag inte ett dugg trött, tyvärr. Men jag tänkte att jag blir väl det så småningom, så jag la mig och slötittade på TV. Och jo då, jag blev sömnig till slut så jag stängde av och somnade. Men vaknade igen efter bara några timmar. Med ångest. Och det var stört omöjligt att somna om. Låg och försökte slappna av. Försökte tänka på sånt som gör mig lugn. Hur jag ligger på en solstol på Salad Hut. Men då kom stressen med hemresan i huvudet. Okej, tänk på nåt annat! Klipporna, jag ligger i solen på klipporna. Men nej, inget hjälpte. Till slut gick jag upp, gick ett varv. Tog fram mobilen och låg och surfade runt på nätet. Klarvaken, inte tillstymmelse till att kunna somna. När klockan var vid 5 så insåg jag att jag inte kan gå och jobba. Så jag messade Bossen och ringde sjukanmälan.

Trodde att ”vårdeppen som blev vårångest” var över för den här gången, men tydligen inte. Sist vaknade jag ju oxå på natten med ångest, men då kunde jag somna om. Nu var det verkligen omöjligt. Vid 7 slumrade jag in igen, men redan före 9 var jag vaken igen.

Planen för idag är i alla fall att gå ut och gå och få lite frisk luft, och vara vaken så att jag förhoppningsvis kan sussa inatt. För jag vill gå och jobba imorgon! 

Ja, ja, jag ve ju att det går över. Och att ångest inte är farligt. Och som jag sagt tidigare, jag har hellre ångest än blir deprimerad. Det är mycket värre, tycker jag. 

2 reaktioner på ”En bra söndag, men en sämre natt

  1. Den boken ligger o väntar här hemma 👍🏻 Ska läsas på semestern så det låter bra att den är bra 😋

    Hoppas du får sova inatt ❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s