Hjärtat i halsgropen

Ångesten sitter där den sitter. Det känns lite som att ha ”hjärtat i halsgropen”, lite andnöd, hela tiden. Stundtals är den nästan borta, men så kommer den tillbaka igen.

Jag har försökt att göra lite saker, men ändå ta det lugnt. Jag gick med matavfall och återvinning till miljöstugan. Och så gick jag en promenad. På vägen hem gick jag in på thaisalongen och fick massage. Funderade ett tag om det var en bra idé eller inte. Men jag gick, och det kändes faktiskt riktigt bra! Så himla skönt!!

Sen knatade jag hem, värmde lunch och satte mig på balkongen.

Det klarnade ju upp och blev fint idag! Det trodde jag inte i morse, då såg det helt grått ut.

Jag ringde och pratade med Bossen nyss. Sa att får jag bara sova hyffsat så vill jag gärna jobba imorgon, även om jag inte är på topp. Han är bra, han sa att jag är välkommen, men att jag ska känna efter vad som känns bäst. Så skönt att inte ha en press!

Nu har jag rivit ur lakanen och tvättar. Tänker att jag ska lägga mig i nytvättade lakan ikväll. Då har jag de bästa förutsättningarna för en god natts sömn.

4 reaktioner på ”Hjärtat i halsgropen

  1. Ta det lugnt och var rädd om dig, skönt att din chef bryr sig om din hälsa! Det är en ovärderlig egenskap som gynnar alla! Kram Lena

    Gilla

  2. Andas o andas igen. Att du var ute o gick var kanon. Kom in i matchen igen. Alla mår skit ibland. Funkar det inte finns läkaren och jag. Det vet du. Puss och kry på sig.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s