Vilken sommarvärme

Det har gått bra att jobba. Visst har jag haft ångest, men ändå hanterbart.

Jag tog med lunchen ut och satt i solen och åt. Så varmt! Helt underbart!

Sen satt jag ute ett tag och läste när jag slutat jobba. Sen gick jag och handlade och åkte och plockade upp Systeryster. Vi åkte hem till pappsen och lagade middag och åt med honom. Vi gjorde klyftpotatis i ugn, stekte fläskkarré och hade bearnaise och tzatziki till. Det blev gott! Och vi hade trevligt och visade pappsen bilderna från Thailand. Mysigt att ses!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s