Ännu en sommardag

Jag kollade lite på TV igår och sen la jag mig och slötittade en stund innan jag släckte och somnade. Tror bara att jag vaknade 1 gång i natt, och det är ovanligt för vilken natt som helst! Skönt!

Idag börjar jag jobba 10.45, så jag har sussat till 8, och nu sitter jag och äter frukost i lugn och ro. Skönt att börja morgonen lugnt med frukost hemma. Och en till sak som är fantastisk är att man kan ha sommarkläder! Igår hade jag en ny sommarklänning och var barbent, och idag blir det vita capribrallor och ett vitt linne, med svarta detaljer på. Älskar att känna ljumma vindar mot bar hud!

Jag vågar knappt skriva det…. Men än så har jag knappt nån ångest alls. Kan det vara över för den här gången?? Jag känner av den lite, men inte alls som igår. Men det är tidigt än, så jag får väl se. 

2 reaktioner på ”Ännu en sommardag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s