M

Igår när jag var på väg till jobbet så mötte jag M, så vi bytte några ord. Så kul att bara springa på varandra så där!

När jag kom hem till centrum efter jobbet så gick jag in på en salong som har dropp in och de hade tid, så jag klippte mig. Och när jag kommer ut så får jag syn på M och L på en uteservering! Så jag slog mig ner och babblade med dem ett tag. Mys!

När jag kom hem så spelade jag Wordfeud med Carina och vi chattade lite. Sen kollade jag på Enkelstöten. Sista avsnittet är i kväll, men jag får se om jag hinner hem och se det. Vi ska iväg på en grej med jobbet. Men då får jag väl kolla på TV4 play.

Nyklippt och i min gula klänning idag. Vi är några från jobbet som ska på lite föredrag och så mingel på kvällen. Ska bli intressant och kul!

2 reaktioner på ”M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s