Oj, oj, oj…

Jag är fortfarande i ett segerrus! Alla på jobbet har verkligen slitit och jobbat hårt, så det var absolut en välförtjänt vinst! Jag är så himla stolt över att vara en del av vårt gäng!

Spänningen igår när de skulle tala om vilka de nominerade var, och sen vinnarna, var otrolig!!! Även om jag tänkte och trodde att vi borde ha en bra chans så vet man ju aldrig.

När jag kom hem så var jag så uppe i varv, men jag la mig och satte på TV:n och efter en stund så kände jag att jag slappnade av och kunde landa lite. Så jag släckte och somnade. Och jag har sovit gott hela natten. Skönt! 

Nu ska jag göra mig i ordning och packa en övernattningsväska och sen åka in till kontoret. Jag och en kollega ska åka iväg på en tjänsteresa. He he!! Ville få använda det ordet, det låter så ”viktigt”, liksom!! Vi ska åka iväg på en grej som företaget anordnar och jobba. Så imorgon nån gång kommer jag hem igen.

Ha en bra fredag, fina ni!

2 reaktioner på ”Oj, oj, oj…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s