Himlen gråter

Idag är det Morsdag. Och jag har varken mamma, styvmor eller mormor att fira. Därför tror jag att himlen gråter. (Ja, jag kan eventuellt ha lite hybris, som tror att vädret beror på mig…..) Men jag tänker på dem alla 3 idag, och är tacksam för att jag haft dem i mitt liv. 3 olika kvinnor, som alla betytt otroligt mycket för mig! 

Idag är det val till EU, och jag får erkänna att jag inte alls känner mig lika engagerad i EU-valet som i riksdagsvalet. Men, mycket tack vare Lars Adaktusson, så känner jag att det är skitviktigt att rösta i år! Jag vill verkligen inte att han och andra med liknande åsikter ska få någon som helst makt! Fredrik och jag kom att prata om det här i bilen igår. Och jag kom på en liknelse, som jag själv tycker är riktigt bra!

Om män tycker att de har rätt att bestämma i abortfrågan så vill jag slå ett slag för det här: Alla män steriliseras när de fyller 15. För att få fixa tillbaka sädesledaren så krävs ett skriftligt intyg från en kvinna att hon vill kunna skaffa barn med honom. Är inte det på ungefär samma nivå??

4 reaktioner på ”Himlen gråter

  1. Du har helt rätt, himlen gråter… min mamma är i himlen. Jag var 17 år när min mamma dog, det är snart 41 år sen. Vi har inte hybris. Himlen gråter…kram till dig, mig och alla andra som har en mamma i himlen. Lena

    Gilla

  2. Tänker också på min mor idag , som gick bort för sex år sedan , 80 år ! Men Mors dag ! Köp Köp ! Inget som fanns och firades i min barndom ! Blev i alla fall glad av att dottern ringde idag !

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s