Slapparkväll

När Nettis släppte av mig hemma igår så knatade jag in och ställde in mjölken i kylen. Sen gick jag ut igen. Jag gick till Thaisalongen och fick 1 timmes massage. Helt slut i kroppen efter allt jobb i lördags och så drygt 10 timmar sittandes i en bil på 2 dagar. Så det var väldigt skönt att bli knådad!

Sen gick jag hem, åt och sen la jag mig i soffan och läste söndagsbilagorna. Så skönt att slappa.

När jag läst dem så vattnade jag blommorna hemma. Och då fick jag syn på nåt!

På båda de högsta stänglarna kommer blommor!

Så häftigt! Det är andra gången den blommar, men sist bara på en stängel. Första gången blev jag jätteförvånad, jag visste inte ens att de kan blomma! Jag har haft dracenor i massor av år och de har aldrig blommat tidigare. Men den här måste trivas väldigt bra där i sitt lilla hörn.

Kollade på Mammagalan på TV, och vad de hade problem med bilden. Först var den delad.

Senare så blev det plötsligt svart flera gånger. Jobbigt för de som har ansvar för det tekniska.

2 reaktioner på ”Slapparkväll

  1. Det är första gången jag ser en dracena blomma, du får gärna lägga ut bilder på hur de utvecklas.

    Gilla

    1. Ja, jag blev väldigt förvånad sist det hände! Det kanske är väldigt ovanligt? Jag kan inte så mycket om växter… Jag fotar gärna när de slår ut. Har för mig att det var små, vita, blommor sist.

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s