Ingen räv

Jag orkade verkligen ingenting igår! Bara värmde mat, satte mig framför TV:n och åt och så blev jag kvar framför program som inte krävde ett dugg av hjärnan. Hade nog kunnat somna på fläcken när jag klev innanför dörren hemma!

Men till slut pallrade jag mig väl ur soffan och packade väskan för helgen (har inte ens hunnit packa upp den helt efter förra helgresan). Men sen duschade jag och la mig. Och har sussat så gott! Vaknade till 1 gång och såg att det var några timmar kvar att sova, så jag bara vände mig om och borrade ner huvudet i kudden igen. Så skönt!!

När jag gick till tunnelbanan nu på morgonen så höll jag utkik efter räven. Men den var inte synlig idag, tyvärr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s