Smart mersälj

Jag skrev ju till ASOS kundtjänst att jag bara fått trosan av bikinin jag beställt. Idag fick jag svar.

Det var bara trosan jag beställt, tydligen. Jag kan tycka att det var ganska (mycket) otydligt att det inte var bikinin, utan bara en del av den. Men, det som kundtjänst gjorde bra var att de skickade med en länk till bh:n! Jag hade nog faktiskt i stort sett bestämt mig för att skicka tillbaka byxorna, men så klickade jag på länken i alla fall. Och nog sjutton beställde jag den då!

Så snart så har jag byggt ihop en bikini ändå!! Nu får det bara bli varmt oxå…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s