Bilen lever!!

Igår ringde vi bärgare, och innan han kom bad han oss testa det ena och det andra för att se om vi skulle få igång bilen.

Inget funkade. Så till slut så sa han att han skulle komma. Då, plötsligt, fick L liv i den!! Så snabbt som attan ringde han bärgaren igen och avbokade honom. Så nu har vi en viss förhoppning om att kunna ta oss hem imorgon.

Småtjejerna var hos oss hela dagen igår. Full fart!! Så kul att vara med dem och busa.

Solen sken, men det blåste rätt kallt. Men är man soldyrkare så är man.

Här försökte jag ladda upp en bild på mig i solen, men det vill sig inte! Täckningen är ju inte världsbäst här på landet.

Idag däremot så vräker regnet ner.

Vet nån av er vad det här är för blomma?

Den växer i gräsmattan, massor!

8 reaktioner på ”Bilen lever!!

 1. Jag har tyvärr ingen aning vad blomman heter, men tack och lov att bilen verkar ok. Ha det fint och njut! Jag sitter hemma i Vasastan, regnigt och grått men mysigt ändå! Lena

  Gilla

 2. Det ser ut som en backsippa men de brukar vara blå! Kanske en nära släkting? Jag håller alla tummarna på att bilen startar i morgon 😀

  Gilla

 3. Blomman heter humleblomster. Här i Dalarna har det regnat hela dagen, men nu skiner solen. Hoppas det betyder att det blir fint väder i morgon

  Gilla

  1. Humleblomster, tack!!
   Ja, här har det regnat hela dagen, men det har hållit upp nu på kvällen. Så här vi tur är det fint, eller i alla fall uppehåll, imorgon.

   Gilla

 4. Åh vad fint det är där i stugan. Åker till mitt paradis på fredag för att tapetsera och måla. Alldeles själv, vilket jag aldrig har gjort, så det kan jag säkert.. (citat Pippi) 😊 ha en fin vecka!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s