Innemys

Igår hade vi sovmorgon. Typ… För jag klev ut sängen strax efter 12, på dagen! Kan inte minnas när jag sov så sent sist!

Jag vaknade först vid 6 av en väldigt envis och närgången fluga! När jag försökt jaga bort den ett antal gånger så gick jag ut och kissade. Då var det kallt och grått ute. Sen gick jag in och kröp ner under täcket igen och somnade om.

Vid 12, när M och jag masade oss upp, så regnade det. Massor! L hade gått upp lite tidigare och åkt med Dotternsman till brädgården. M och jag åt frukost och fixade lite inomhus och sen tog vi varsitt paraply och knatade över till Norrgården där Dottern med familj bor.

Där hade Farmor bakat en paj med Tjejerna, med rabarber som de plockat i trädgården och maräng på.

De eldade både i vedspisen och kakelugnen. Så mysigt!!

Jag fick nästan lite julkänsla! Fniss!

Vi åt middag tillsammans allihop hos dem innan vi knatade tillbaka hem till oss och tittade på en film, Niceville. Den är så bra!!

4 reaktioner på ”Innemys

  1. Hahaha, rena tonårsmanér…..att sova till 12. Jag vaknade tidigt. Gick upp. Tänkte ordna frukost…..men orkade inte riktigt, så jag satte mig i soffan. Helt plötsligt vaknade jag till – snopet nog, liggandes i soffan och kl var då 11:35. Så jag gick upp mycket tidigare än dig 😂!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s