Shopping

Jag åkte direkt hem till Carina igår efter jobbet. Hon har varit bortrest 1 vecka så vi hade massor att babbla om! Även fast vi ju chattat under veckan… 😜

Vi åt middag tillsammans och satt och babblade. Och så fikade vi och fortsatte att babbla.

Hon hade köpt örngott på Ikea som var i fel storlek, de var till såna där långa kuddar som de ofta har utomlands. Så hon sa att hon måste åka och byta dem. Och då kom vi på att vi kan åka nu, för jag vill ju till Plantagen.

Sagt och gjort! In i bilen, och så åkte vi iväg. Först till Plantagen där jag köpte 2 Lavendel som ska få ta de 2 döda blommornas plats på balkongen. Och så köpte jag lykthållarpinnar i gjutjärn till landet. Så fint med solcellslyktor som hänger på såna lite varstans i trädgården!

Sen vidare till Ikea. Först fick vi vänta en stund vid Återköpskassorna. Och sen satte Carina fart! Hon hittar alla smitvägar inne på Ikea! Det var bara att hänga med! Hon hittade likadana örngott i rätt storlek. Jag råkade känna på en kudde, som var superskön! Men det var en sån där lång en! Frågade en personal om samma fanns i kortare modell, och det gjorde den men den var slut. Typiskt!

Men efter lite funderande så tog jag en sån och ett örngott. Och sen satte Carina fart mot kassorna. När vi nästan var framme så mötte vi Johanna och Micke, Kerrans dotter och sambo. Vi babblade lite med dem och så gick vi tillsammans till kassorna.

Carina skjutsade hem mig, och jag gjorde mig i ordning och åt kvällsmellis. Sen la jag mig och provade nya kudden. Som var precis så skön som jag hade hoppats!

Zzzzzzzz

2 reaktioner på ”Shopping

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s