Årets första dopp! 🌊

Igår när jag gick in från balkongen så fixade jag matsäck till idag. Klockan 7.45 satte klockradion igång i morse, upp, fixa mig, packa ner frukost, kaffe, mellis och lunch. Hämta upp Carina och sen till stranden..

Så varmt, och inte ett moln på hela dagen. Vi höll på att smälta bort, så vi tänkte doppa fötterna. Men vi doppade oss. Flera gånger. Inte varmt, men badbart!

Cirka 7 timmar har sagt swish bara. Nu är jag hemma på balkongen igen, och ska äta middag.

Bästa sättet att fira nationaldagen på, tycker jag!

7 reaktioner på ”Årets första dopp! 🌊

  1. Det låter jättemysigt. Jag har tyvärr inte bil längre sedan jag flyttade från huset på landet in till stan. Inne i stan finns ett sjöbadställe och en havsvik. Men vill inte bada på något av dom ställena. Måste en bit utanför stan för att bada. Dit går det inte bussar. Men några gånger varje år brukar en kompis och jag åka till en liten havsbadstrand. Dom tillfällena är guld värda. Har också en kusin som bor ute i skärgården och som har egen badstrand. En dag i veckan slutar hon jobbet vid lunchtid. Så vi har kommit överens om att få kan hon komma och hämta mig på vägen hem till sig. Och hemifrån henne sedan kan jag ta buss, för där går bussen en gång sent på eftermiddagen. Ser fram emot havsbaden.
    Kan du uppskatta hur många grader det var i vattnet hos dig?
    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s