Chaufför

När jag fixat klart med disk, tvätt och växter igår så sätt jag och läste ett tag innan det var dags att göra mig iordning.

Jag skulle åka och hämta M och L på Arlanda. L har fyllt år, och M överraskade honom med en weekendresa. Stackarn, han blev livrädd när hon kom och hämtade honom på jobbet i onsdags! -Vad har hänt? Har nån dött??

Men när chocken väl lagt sig så hade de haft en kanonresa!

Jag gav mig av i hyffsat god tid. Ville inte behöva vänta allt för länge eftersom det kostar skjortan, och även brallorna, att parkera på Arlanda. Men, när jag kom fram var det totalt igenkorkat på parkeringen! Varje ruta upptagen, och bilar överallt! Verkligen Ö V E R A L L T! När jag stått i kö i nästan 20 minuter ringde M, då hade de redan kommit ut. Så då gick de ner till mig i stället. Jag hade ju tänkt möta dem när de kom ut, och hade en skyllt med deras namn med mig. Som en ”riktig” chaufför. Men, men, de blev hämtade i alla fall, och jag slapp betala för parkering. He he!

Vi stannade och handlade på vägen hem, och planen var att jag skulle äta middag med dem. Men jag hade ingen bra parkeringsdag igår. Det fanns inte en enda p-plats inom 1 kilometers radie från dem! Så jag gav upp och åkte hem!

Spenderade kvällen med att läsa söndagsbilagorna och sen kolla på TV. Lugnt och skönt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s