Poppis hos Bossen

Igår när jag hade släppt av M och L hos dem så ringer det på min mobil, från M’s nummer. Det är L. -Ligger min mobil i baksätet? Jag kikar bak och ja då, där är den. -Jag vänder, säger jag. – Nej, vi kan ta det imorgon, säger L. -Hur dags går du hemifrån? Jag talar om att jag måste gå senast 9.45 och han säger att då kommer han straxt innan. Bra så.

I morse går jag upp, gör mig iordning och sätter mig framför datorn och äter frukost. In i badrummet och borstar tänderna, ut på balkongen och plockar lite med blommorna, sen tänker jag att jag går ner på gården och väntar, nu kommer han snart.

När klockan är 10 minuter i så går jag upp igen med mobilen och så iväg till tunnelbanan. Messar M och säger att jag var tvungen att åka, han har inte kommit än.

Sitter på tunnelbanan och kollar Facebook och lite annat. När jag har 1 station kvar till jobbet får jag syn på vad klockan är. 9.30. HALV TIO?!?! Jag har alltså sett fel på 1 timme och åkt hemifrån för tidigt. Strax därpå ringer mobilen, det är porttelefonen… Jag skämdes inte alls att behöva tala om att jag inte var hemma utan redan hade åkt. Fy, vad taskigt!

Nån som däremot var glad över att jag kom 1 timme för tidigt var Bossen!!

-Fortsätt gärna att se fel på klockan, åt det här hållet gör det inget alls! Nä, vi har ju att göra, så på så sätt passade det bra.

Nu ska jag hem och hämta mobilen och sen åka och lämna den.

2 reaktioner på ”Poppis hos Bossen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s