Jag slapp

Innan jag hunnit hem igår så ringde L och frågade när jag skulle vara hemma. Jag talade om att jag var på väg och skulle komma med mobilen. -Nä, jag kommer till dig och hämtar den, svarar han. Gulle!!

Så jag behövde inte ge mig iväg. Vilket ju var rätt skönt, faktiskt! Så när han varit här så tog jag med middagen ut på balkongen och åt. Lite svalare på kvällen faktiskt, så efter ett tag gick jag in och placerade mig i soffan i stället. Slötittade på TV. Började titta på gamla avsnitt av Seinfeldt. De är rätt kul! Kramer är ju bäst!

När jag la mig så satte jag klockan på 8, jag börjar jobba klockan 14 idag. Tänkte att då kan jag sitta några timmar i solen på balkongen innan jag börjar jobba. Mysigt!

Skuttar upp 8.06 (nåja, det har ju ännu inte hänt, att jag skuttar ur sängen…) redo för solmys. Men, va f*n…?! Himlen är helt grå. Suck… Igår var det minsann sol, men idag när jag hade hunnit njuta av den, då är det minsann mulet. Tyyyypiskt!

Nu sitter jag vid köksbordet och har ätit frulle. Läser bloggar och Facebook. Mysigt att ta det lugnt på morgonen. Sovmorgon och långfrulle, det är min bästa gren!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s