Lite flax idag i alla fall

När jag gick hemifrån (1 TIMME FÖR TIDIGT!!) i morse så regnade det inte. Så jag bestämde mig för att vara lite wild and crazy, och strunta i regnjacka och stövlar. Tog en tunn jacka med luva och så sketcherskorna.

När jag kom ut ur tunnelbanan vid jobbet så regnade det en del, så jag drog luvan över huvudet och knatade till jobbet. Det är inte så långt, så även om jag blev lite blöt om byxorna så var det ingen större fara.

När jag satt och jobbade sen så bråkade ovädret lös ordentligt! Det vräkte ner, och åskade och blixtrade! En kollega (som kom i tid…) var plaskblöt! Det regnade så mycket att det studsade uppåt från marken. Han blev blöt från alla håll.

Men nu när jag slutade jobba så var det uppehåll igen!! Phu!! Nästan torrt igen hade det hunnit bli, bara pölar här och där. Så även om det nu skulle sätta igång igen så blir det i så fall bara min sista bit, och då ska jag bara gå 5 minuter hem. Så det har jag haft tur med idag, i alla fall!!

2 reaktioner på ”Lite flax idag i alla fall

  1. Ja det var inte måttligt vad det regnade i går. Jag var väldigt glad över att jag kom iväg i onsdags för att hämta paket och göra en massa ärenden, så i går kunde jag sitta hemma när åskan dundrade och regnet öste ner.
    Du valde en bra dag att ta fel på klockan! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s