Vänskap

Jag knatade runt i Liljeholmen ett par timmar igår. Bland annat var jag inne på Deichman och kollade på skor. De har hur många som helst! Jag provade ett par rosa som var fina, men jag köpte dem inte. Jag köpte inget alls. Däremot så sprang jag på en gammal klasskompis inne på Deichman. Vi har inte setts sen vi gick ut grundskolan. Så det var skoj att ses.

När Wilbur kom så blev vi först stående och bara kramades och babblade en massa. Men till slut så knatade vi iväg ut ur gallerian och gick ner mot vattnet. Hon visste att det fanns ett torg vid vattnet där det fanns några restauranger.

Vi valde Primo Ciao Ciao, för vi var sugna på pizza. Sen beställde vi ändå inte det! Hahaha

Vi tog varsin bruschetta som var riktigt god. Massor av vitlök… Antagligen stinker jag idag.

Så mysigt att sitta och babbla om allt möjligt och bara umgås några timmar! Tänk att vi känt varandra sedan 6:e klass.

När jag kom hem så doftade det om möjligt ännu starkare hemma. Den blomman som stod i en vas hade börjat vissna. Och den som var kvar på dracenan hade slagit ut helt.

Jag klippte av den och tog allihop och slängde dem. Det var för stark doft, och jag vill inte ha dem på balkongen heller. De var på upphällningen ändå.

2 reaktioner på ”Vänskap

  1. Hittar inte alls på Liljeholmen. Hittade förut till ett ställe där jag gick en utbildning gnm jobbet. Annars är jag aldrig där. Hittar skitdåligt överhuvudtaget i Sthlm
    Förstår det var roligt att träffa en gammal kompis så där spontant.
    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s