Virriga-Vera

Oooops, I did it again…

Sitter på tunnelbanan på väg till jobbet, så kommer en påminnelse upp i mobilen. Kalendern talar om att jag har en händelse inlagd. Jag lägger in min arbetstid i kalendern, och den kommer upp. 9.45-18. Jag har åkt till jobbet EN TIMME FÖR TIDIGT igen!!

Bossen jublade när jag kom in på kontoret!! Men jag tog snabbt ner honom på jorden. -Jag vägrar jobba över igen, jag är skittrött, så jag ska sätta mig och fika och läsa min bok! Sen klampade jag iväg till fikarummet.

11 reaktioner på ”Virriga-Vera

 1. Snopet. Två ggr på kort tid.
  Ja får du inte räkna extraturen till att få sluta tidigare, så är det helt rätt att försöka mysa med bokläsning och fika till du ska börja jobba!
  Kram

  Gilla

   1. Bara om du är intresserad, jag har lagt upp en egen ”kategori” eller vad det kan kallas om böcker som jag läst. Har inte varit så flitig att skriva om alla böcker där. Men ska bättra mig.

    Gilla

   2. Ja, vad kul!! När jag läst en särskilt bra bok så brukar jag skriva om den, och sätta etiketten ”Boktips” på inlägget. Så klickar du på den etiketten så kan du se de jag tipsat om, ifall du vill.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s