Att ta mig till jobbet

Det här med att ta mig till jobbet är uppenbarligen en utmaning på gränsen för vad jag klarar av….

Först ska jag ju ta mig upp ur sängen, och det är ju inte lätt! Dessutom ska jag ta mig upp vid rätt tid. Lyckas jag med det så ska jag dessutom gå hemifrån vid rätt tid, vilket oxå visat sig vara svårt. Det kan L vittna om…

När allt detta är avklarat under mer eller mindre lyckade former så ska jag oxå ta rätt tunnelbana för att komma till rätt ställe….

Idag går jag av som vanligt, för att byta tåg. Kollar på skylten på perrongen och där står att nästa tåg som kommer är det jag ska åka med.

När det så kör in ett tåg så tittar jag inte mer, utan kliver på. Sitter och halvsover och plötsligt ser jag att det inte alls ser ut som det brukar nånstans där jag brukar åka. Har de målat om?? Nä, så klart inte! Jag är på fel tåg!! Suck..

Bara att gå av, åka tillbaka 1 station, gå av igen och så vänta på rätt tåg.

Går bra nu!

6 reaktioner på ”Att ta mig till jobbet

  1. Det låter som du börjar alldeles för tidigt enligt din hjärna, den vill sova ett tag till … 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s