Mosters Puddingar

Igår åkte jag till Långtbortistan för att vara med Puddingarna medan Systeryster och Svågern var på fest. Lillpudding hade en kompis där oxå så jag hade 3 godingar.

Vi började med att åka till en strand och bada en stund. Eller, alltså, de badade och jag doppade tårna. Och satt i solen. Det räckte gott!

När de inte ville bada mer så åkte vi och köpte thaimat som vi tog med hem till Pappsen och åt. Mysigt att krama om honom oxå! Lillpudding gick ut på morfars balkong och där låg en död hackspett i en stol. Stackaren! Den måste ha flugit in i fönstret och brutit nacken. Pappsen stoppade den i en påse och så hade vi tyst minut innan den åkte i soporna.

Från Pappsen åkte vi till en affär där de har 500 olika sorters godis! Det var dags att köpa lördagsgodis. Det tog ett tag innan alla hade valt vad de ville ha. Men ingen gick bananas och tog kilovis, jag var imponerad över det!

Sen åkte vi hemåt. Jag la mig med min bok i hängmattan.

Medan barnen for runt som torra skin och hade vattenkrig.

Först bunkrade de upp med lika många vattenfyllda ballonger var, sen satte de igång. De träffade bara moster 1 gång, som tur var!

I morse satt Systeryster och jag ute i solen och åt frukost. Svågern kom oxå. Han skulle spela paddel med en kompis så Systeryster föreslog att vi skulle åka till Norrtälje och kolla runt lite och äta lunch. Bra idé! Storpudding ville oxå med, så vi packade in oss i min bil och drog iväg.

Så fint där! Vi kollade lite i affärer och knatade runt lite. Sen åt vi på Åtellet, Systeryster och jag tog varsin räksallad som var supersmarrig, och Storpudding åt brunch som var buffé med en massa smarrigt. Vi satt precis vid vattnet och mös!

Sen knatade vi vidare och kikade runt lite. Hittade god glass så vi tog varsin kula. Storpudding tog saffransglass och det ångrade vi att inte vi oxå tog. Jäsikens vad den var god!

Vi stannade och tittade på fåglarna vid ån på en bro.

De ser så kul ut när bara baken sticker upp!

Den här trodde vi först var en skulptur. Den stod blickstill långa stunder, men så plötsligt så rörde den lite på sig.

Det var så fint där, och vi såg 3 så söta små, små andungar där.

Sen knatade vi till bilen och åkte hemåt. En mysig dag i trevligt sällskap!!

2 reaktioner på ”Mosters Puddingar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s