Min midsommarhelg

Så mysigt att komma ut till landet i onsdags!! L var där när vi kom, Dottern med familj var på sitt ställe och där var även Farmor.Straxt efter att vi kommit så kom Sonen och Sonenssambo oxå. Sen var vi fulltaliga! På torsdagen packade M, Sonenssambo och jag in oss i min bil och åkte till Eskilstuna. Vi började på Retuna, en galleria med second handbutiker. Jag hittade en fin duk.Och några bestick i samma serie var har på landet! M hittade en sån där mandolin, som man river och hackar grönsaker med, ljuslyktor till de där lykthållarpinnarna som jag har köpt och nåt mer som jag inte minns nu. Sonenssambo hittade ett par fina skor! Sen åkte vi in till själva Eskilstuna. Regnet stod som spön i backen, så vi knatade in i en galleria. Åt lunch först innan vi knatade in i affärer. Jag hittade en så fin väska på rea. 50% på rea, sen hade de extra 20% utöver det, så 160 kronor!Sen hittade jag en kjol billigt. Ville egentligen ha en gul kjol, men den fanns bara i fel storlek. Så det blev en svart.Sen hittade jag även en svart klänning. Indiska hade rea på rean, 49 kronor!Tunn viskos, jätteskön! När vi hade shoppat klart så åkte vi och handlade midsommarmat innan vi begav oss hemmåt igen. Trötta men nöjda! Nästa dag vaknade vi till strålande sol!Det blåste rätt rejält, men annars var det så fint! Framåt dagen så knatade vi över till Dottern med familj.Där fyllde Dotternssambo år, så vi firade både midsommar och hans födelsedag.Självklart med dans runt midsommarstången! Och en massa god mat!

Dottern hade förberett kaffekorg.

Vi hade så mysigt, kul och trevligt!! Vi lekte lekar och hade mysigt!

Igår satt jag i solen hela dagen. Babblade med Sonenssambo, läste och hade det gott! Det blåste fortfarande, men det var nog tur. Annars hade blivit hett. 21° i vattnet!!Framåt middagsdags kom Dottern med familj och vi åt tillsammans. Sen tog jag fram Crazy Daisy och kopplade den till vattenspridaren och sen lajjade jag och barnen i vattnet som for åt alla håll!! Så kul!! Tjejerna skrattade så de kiknade!! Idag satt jag i solen på förmiddagen igen. Tog med frukosten ut och sen satt jag kvar. Sen testade jag nåt för mig helt nytt!

Sonen och Sonenssambo är klätternördar, och han har byggt en klättervägg.Jag trodde det skulle vara döläskigt, men det var kul!! Testar gärna igen!Sen packade jag, Sonen och Sonenssambo ihop våra saker och packade in det i min bil innan vi knatade till Dottern med familj. Där åt vi resterna från Midsommarafton. Gott idag med!! Och så fikade vi innan vi även packade in Farmor i bilen och styrde hemåt.

Jag är så lyckligt lottad som blivit adopterad av M med familj!! Vi har verkligen haft en fantastisk långhelg tillsammans!

4 reaktioner på ”Min midsommarhelg

  1. Det är så härligt att läsa dina inlägg, för du är alltid så positiv tacksam och nöjd.
    Och jag kan förstå det, så mycket vänner som du har omkring dig, och allt roligt ni hittar på.

    Gilla

  2. Jag tycker de är så mysigt att läsa dina blogg inlägg 😍 jag ska komma igång med min blogg igen.
    Dante mannen ska ha bebisar ❤️❤️❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s