Tisdag, och sovmorgon

Idag börjar jag 10.45. Så lyxigt! Jag ställde klockan på 8 för att hinna sitta och äta frukost i lugn och ro. Älskar att hinna läsa bloggar och sitta länge med kaffet. Och så ska jag betala räkningar, lönen har ju kommit in på kontot!

Jag gjorde inget alls igår kväll när jag kom hem. Satte mig framför TV:n med middagen och sen blev jag kvar där. Gick inte ens ut på balkongen mer än att jag plockade lite med blommorna. Det blåste så pass att jag valde att vara inne.

Det var inget särskilt på TV förutom Follow the money, en dansk serie som jag ramlat in i. Sen var det bara slötitta på skitprogram. 

Mulet idag, men ändå varmt så det gör inte så mycket. Vi sa det i torsdags när det regnade, att det faktiskt ändå var varmt. Då är det ett sommarregn! Ofta här hemma så blir det ju iskallt så fort det inte är sol. 

Pappsen var till läkare igår. Han har länge haft problem med ett knä, och äntligen gick han till doktorn. Jag har tjatat… Läkaren tappade ut 1 dl vätska! 1 dl, det låter som galet mycket i ett knä?! Och idag har han röntgat det. Jag hoppas det är något han kan få hjälp med, han gillar ju att vara ute och gå och har han ont så är det tufft. Så nu håller jag tummarna!

2 reaktioner på ”Tisdag, och sovmorgon

  1. Så ni har haft lite mulet och regn? Skulle gärna tagit emot lite av den varan.
    När jag började läsa ditt inlägg trodde jag…….INTE nu IGEN….., alltså trodde att du kommit till bjobbet en timme för tidigt!!!
    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s