Matchande Märta

Igår mötte jag Carina i centrum när jag klev ut ur tunnelbanan. Fast jag såg henne inte förrän hon var precis bredvid mig! Jag tittade efter henne, men så tänkte jag att jag ringer och frågar om hon redan gått in på fiket, när jag inte såg henne. Hon fnissade och undrade om jag har problem med synen, hon var rätt framför mig, tydligen. Oj då…

Vi fikade i alla fall, och satt och babblade ett par timmar. Trevligt!

Idag var det ingen sovmorgon. Tyvärr.. Självklart tittade jag på Fjällbackamorden på TV igår, så jag stängde inte av TV:n förrän 23.30. Så jag hade gärna sussat ett tag till. Men det var bara att pallra sig upp!

Idag har jag min gula klänning på mig, och nya väskan.

Känner mig så fin! Och så funderade jag på vilken kofta jag skulle ta, det är bara 15° nu på morgonen. Och så kom jag på att väskan är ju gul och rosa! Så fram med den rosa koftan! Nu skulle jag bara ha haft ett par gula eller rosa skor till.

2 reaktioner på ”Matchande Märta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s