Regn

Idag tog jag sommarklänning och nya, fina väskan för jag skulle träffa pappsen efter jobbet. Han har bett att vi ska äta på Torpedverkstan igen, det tyckte han var så mysigt förra året. Och det tyckte jag med!

Så förra veckan bokade jag bord där till ikväll. Och bett att om vädret tillåter så ville vi gärna sitta ute. Eftersom det ju inte direkt är strålande sol idag, så messade jag pappsen att vi får sitta inomhus och att jag såg fram emot att träffas.

Men nehej, han skrev att vi tar det en annan dag. Vaa? Varför då, jag har ju bord bokat, svarade jag. Jo, men det är inget kul att ta sig dit i regnet.

Man kan alltså inte träffas och äta FÖR ATT DET REGNAR??!? Det är klart, jag hade oxå tyckt att det var mysigare att sitta ute i solen. Men vad 17, det är väl ändå mysigt att ses och äta gott? Dumma pappsen!

2 reaktioner på ”Regn

  1. Om han absolut inte ville ha vatten på sug hade han kunnat kosta på dug en taxi.
    Ärligt talat så tycker jag också att han gärna skulle stå ut med lite regn för att få träffa sin dotter!
    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s