Paket

Igår fick jag två aviseringar att jag hade paket att hämta. 1 par skor och 2 böcker! Så de hämtade jag ut när jag klev av tunnelbanan. Och så handlade jag. 2 papperskassar blev det, med paketen oxå i. Ändå tyckte jag inte att jag handlade så mycket.

Lagom när jag kom hem så kom Carina och Nathalie, Carinas äldsta dotter. Nathalie ville låna kläder, ”nåt propert”. Jaha, så vi rotade lite och till slut blev det de blommiga kostymbyxorna med en vit topp.

När de gått så öppnade jag paketen.

Skorna är SÅ bekväma! Mjuka sulor med lite svikt.

Jag åt och började läsa del 1 i bokserien, Sekten på Dimön. Fastnade i den på en gång, så jag la mig i soffan och fortsatte läsa. Men snart började ögonen klippa så jag gjorde mig iordning och la mig i sängen och läste i stället. När ögonlocken blev för tunga så släckte jag. Då var klockan 19.58… Lite trött.

Har sussat så gott i natt, bara vaknat till nån gång och somnat om direkt igen.

Idag är jag lite Matchande Märta igen. De nya skorna, vita capribyxor och vit topp och så den rosa koftan. De är baske mig i samma rosa nyans!

6 reaktioner på ”Paket

 1. De där skorna har jag sneglat på, men avstått från eftersom jag inte kunnat prova dem…
  Hur är de i storlek? Och om du hittade dem billigare än 699 får du gärna länka! 🙂

  Gilla

  1. De kostade 699, lyckades inte hitta billigare tyvärr! Jag köpte 36:or och har breda fötter. De sitter superbra, inte för smala. På längden kunde jag nog haft syl 35, men det fanns inte…

   Gillad av 1 person

 2. Och du hittade dem var? (Håller på att läsa ikapp och de ser både bra ut och bekväma. Behöver skor om typ 17 dagar till ett bröllop. Paniken börjar bli stor nu.)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s