Varför välja…

…när man kan få båda?
Jag köpte biljett till filmen, åt snabbt och sen satte jag mig ute på en bänk i solen och läste. Häpp, problem solved!
Men säg den lycka som varar… Efter 10 minuter höll jag på att frysa ihjäl! Och det var över 1 timme kvar innan filmen skulle börja.
Bara att knata in på ett fik och köpa en kopp kaffe och tina upp. Så jag satt och läste där i stället och drack varmt kaffe.

Sen knatade jag till biografen. Jag var först på plats i salongen, och trodde ett tag att det bara skulle vara jag som skulle se den här filmen.

Men när reklamen var slut så kom faktiskt några till. 

Jag såg alltså Five feet apart, och den var jättebra! Men, ska ni se den så gör det när ni är på extremt bra humör och mår väldigt bra. För sorgligare film har jag nog aldrig sett. Jösses, ögonen var tårade ganska mycket, och snörvlande hördes från alla i salongen. Ja, vi var ju för all del inte så många, men vi som var där snörvlade.

Sen knatade jag hem. Och började se en film… En marockansk film. Som oxå var bra! Tror den hette Ett hus i Marocko, den gick på TV 2. Som tur var så var den inte sorglig, för då hade jag nog deppat ihop.

Sen gjorde jag mig i ordning och la mig. Idag börjar jag jobba 10.45 så långfrulle framför datorn. Myyyys! Efter jobbet ska jag köpa så jag kan göra pick nick och ta med till stranden imorgon. Sol och värme har utlovats!

3 reaktioner på ”Varför välja…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s