Strandhäng

Nettis och jag satt ute till sent igår. Drack sangria och spelade frågesport på mobilen. Så himla mysigt! Toyboy kom hem när vi skulle lägga oss. Han har varit med kompisar på femkamp på Grönan.

I morse var Nettis vaken när jag kom upp. Vi fixade frukost och tog med ut. Så varmt och skönt! Efter en stund vaknade Prickigkorven. Lilla hjärtat, som hon ser ut! De runt munnen verkar ha torkat, men på fötterna hade hon ont, pluttan!

Jag packade ihop och åkte hem och sen direkt ner till stranden. Jösses vad det var varmt idag. Trodde Carina skulle komma, men hon dök aldrig upp. Jag satt och läste och ibland stod jag i vattnet och läste. Både för att svalka mig och för att få lite färg på baksidan. Ett tag ställde jag stolen i skugga, det brukar jag aldrig göra. Men det var verkligen stekhett!

Nu har jag ätit och suttit och läst ut den tredje boken om sekten på Dimön.

De var väldigt bra, allihop! 5 sangria av 5 möjliga!

4 reaktioner på ”Strandhäng

  1. Nu har jag också läst ut alla delarna av Sekten på Dimön. Superbra, tack för boktips! Kom gärna med fler sådana. 😂 Med vänlig hälsning, Bokmalen

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s