Vind

Igår när jag var på stranden så var det nästan helt stilla. Då hade det varit skönt med en vindpust då och då. På balkongen var det perfekt att sitta, solen hade flyttat sig, så jag satt i skugga och det var ljummet. Så skönt!

Nu på morgonen när jag kom ut så blåser det rätt rejält. Jag torkade inte håret när jag blött det. Tänkte att det kan självtorka. Undrar hur det ser ut efter att jag gått i halv storm till tunnelbanan….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s