Sliten

Igår jobbade jag från 7.45 (fast jag var där en stund innan….) till 18. Skulle ha slutat 17, men vi hade (och har…) grymt mycket att göra så jag stannade 1 timme extra. En kollega var sjuk så jag fick hoppa in i hans ställe, vilket i och för sig är kul, men då blev ju det jag skulle gjort ogjort. Så jag jobbade på som en liten gnu med det sista timmen! Tyvärr så märktes det knappt nån skillnad…

När jag satt i tunnelbanan på väg hem så var det så himla varmt! Jag var helt klibbig, så när jag klev av hemma i centrum så gick jag in på Pressbyrån och köpte söndagsbilagorna och en glass. Tog med det ut och satte mig i solen. Men det var inte så himla skönt… Det blåste halv storm, och det var inte direkt ljumma vindar.

Så jag knatade hemåt i stället. Åt middag och sen la jag mig i soffan och läste söndagsbilagorna. Och sen kollade jag på Follow the money på TV. Minns inte vad jag kollade på mer, men slötittade på lite skräp-TV och så la jag mig i sängen och kollade på nåt innan jag stängde av och somnade. 

Idag börjar jag jobba 14, så jag bestämde mig för att ta sovmorgon och ställde klockan på 8.45. Vaknade av mig själv 8.40. Så skönt!! Så jag har suttit och läst bloggar och ätit frukost i lugn och ro. Nu funderar jag på om jag ska göra lite nytta och ta tag i en del här hemma, eller om jag ska ta en massage eller om jag ska… Ja, nåt annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s