Känslor

Jag åkte ju så klart till jobbet igår. Men fasiken vad jag kände mig… konstig? Jag mådde illa, var trött, kunde inte koncentrera mig för 5 öre och samtidigt var jag rastlös. Och som grädde på moset så kom ångesten tillbaka. Så efter ett tag gick jag till chefen som var på plats och talade om hur det var och sen gick jag hem.

Jag hade verkligen inte trott att något besked kring moster skulle påverka mig alls, direkt. Och att det gör det retar mig!! Hon har orsakat mig så mycket smärta, jag vill inte låta henne ha någon som helst inverkan på mig och mitt liv mer! 

Jag känner mig helt trygg i mitt beslut att inte hälsa på henne eller ha någon kontakt. Så det stör mig inte eller får mig att fundera. Jag tror snarare att det är allt det gamla, det som hände när mormor dog som rivs upp. Sen att få en mer än önskvärt detaljrik beskrivning av sjukdom och elände kan ju få vem som helst att må dåligt.

Trots att jag var så trött så hade jag så klart ändå svårt att komma till ro och somna igår. Och sen vaknade jag före 5 i morse. Suck! Då bestämde jag att jag stannar hemma idag. Låg och läste en stund och sen somnade jag faktiskt om.

6 reaktioner på ”Känslor

  1. Det där har jag också råkat ut för, knoppen blir stressad eller liknande, och kroppen säger ifrån. Bra att du tar hand om dig!

    Gilla

  2. Det är såna där motvillig reaktioner. Sunda förnuftet o logiken har en uppfattning och den kommer hjärta o själ o reagerar helt annorlunda. Det är bra mysko det där.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s