Städ-Stina

När jag vaknade igår klockan 5 med ångest så bestämde jag mig för att stanna hemma. Och El Jefe gav mig numret till ansvarig chef på min avdelning. Det är ju semestertider, så Bossen är ledig.

Hur som helst, jag skickade ett sms och talade om varför jag stannade hemma och sa att jag hör av mig under dagen och ger besked om hur jag gör som idag. När jag vaknade senare så kollade jag telefonen men hade inte fått svar. Blev lite förvånad, men tänkte att hon väl har fullt upp, och jag ska ju ändå höra av mig senare.

Framåt eftermiddagen när jag bestämt mig för att jobba idag så ringer jag upp. En vilt främmande människa svarar att jag ringt familjen Pettersson. Jag ber om ursäkt, då har jag fått fel nummer. Då inser jag att även mitt sms alltså gått till familjen Pettersson. Ooops! Ringer El Jefe istället och det visar sig att hon har fel nummer inlagt till sin chefskollega. He he he!

Efter frukost igår så satt jag på balkongen och läste en stund. Ganska soligt just då, så det var skönt! Sen kom en massa moln så jag tog tag i blommorna i stället.

De måste fått nån ohyra eller sjuka.

Det ser ut som om de är mjöliga, liksom. Blä!

Jag tömde ut alltihop i en sopsäck, och slängde dem! Den ena lavendeln hade oxå strukit med, tyvärr.

Så nu har jag bara pelargonerna på räcket och så 1 lavendel på väggen. Lite tomt, men de är fina!

Sen sopade jag av balkonggolvet innan jag gick in. Hade knappt hunnit in så kom värsta skyfallet! Flax att jag hann klart!

Inomhus så vek jag lite tvätt och sen gick jag till miljöstugan med en hel massa återvinningsbart. Stod där och slängde i de olika kärlen en bra stund. Som tur var så hade regnet upphört och det var ganska fint igen.

Sen lagade jag en ugnspannkaka med äppelbitar och kanel i.

Så gott! Och sen for jag runt med dammtrasa och dammtorkade överallt. Och sen ett varv med dammsugaren!

Sen satte jag mig på balkongen en stund igen och läste. Skönt att ha gott om tid så man kan pausa mellan varven! Sen gick jag in och skurade toa och handfat innan jag tog en dusch. Så nu är det städat hemma! Borde nog ha torkat av golven oxå, men det får väl vara hejd på hur huslig jag är. 😉

2 reaktioner på ”Städ-Stina

  1. Det har hänt flera gånger att jag fått underliga sms som inte varit till mig, men då brukar jag svara att det nog skickats fel.
    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s