Sjuktransport

Igår när jag kom hem så kom Carina över. Vi tog varsitt glas sangria och så åt vi middag tillsammans. Sen satte vi oss i soffan och kollade på TV samtidigt som vi spelade Wordfeud och Quiz. Jag svär över Wordfeud och hävdar att jag baaara får fel bokstäver! Carina svär över Quiz och tycker det är fel ämnen och fel frågor! Hahaha!

Jag messade Toyboy och frågade hur han har det, ensam hemma som han är när Nettis och tjejerna är hos mormor och morfar på Gotland. Han är sjuk, stackaren! Har haft feber och ont i halsen sen i tisdags. Så jag plockade upp honom före 8 i morse och körde honom till läkare. (Gäsp)

Han tog halsprov men hade inga streptokocker, så bara vila och vänta ut det. Han såg rätt sänkt ut, stackaren. Så jag körde hem honom igen och förmanade honom att dricka mycket och vila.

Nu sitter jag på balkongen och har fikat. Ömsom sol, ömsom moln. Lite för svalt när molnen kommer…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s