Buhu

Chattade med Nettis igår och vi saknar varandra! Så hon tyckte att jag ska ta mig till Gotland och hälsa på under tiden hon är hos sina föräldrar. In och kollade färjebiljetter. Och till Gotland skulle jag kunna få biljett (om jag bara får trixa lite med arbetstiden..) Men hem i vettig tid på söndagen var det fullt. Typiskt! Så det blir det inget av med. Hade varit så mysigt, både att vara på Gotland och så förstås att träffa dem allihop. Men inget att göra åt.

Nu ska jag hem och baka, tror jag. Fick recept på bananbröd som Systeryster bakat, och det lät gott. Så det vill jag testa! Återkommer om hur det blev!

6 reaktioner på ”Buhu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s