Kompishäng

Igår mötte jag Kerran och Carina utanför tunnelbanan när jag kom till centrum. Äntligen hade vi hittat en kväll när alla kunde ses!

Vi knatade in på en restaurang och satte oss och åt och babblade en massa. Så trevligt! Vi har alltid en massa att prata om. När vi suttit ett tag så bestämde vi oss för att gå till McDonalds och köpa varsin mjukglass som efterrätt. Men, den var slut.. Vet inte hur ofta jag hört andra säga att de inte har glass på just den här McDonalds, och likadant när jag själv velat köpa. Oftast säger de att maskinen är trasig. Är glassmaskiner väldigt ömtåliga? Ja, det var ju inte mycket att orda om, vi gick ut igen, utan glass. Vi sa hej då till Carina och så knatade Kerran och jag hemåt. Hon bor bortanför mig, så jag fick sällskap hela vägen hem.

Idag börjar jag klockan 14, så jag har haft sovmorgon. Och solen sken när jag vaknade!

Tyvärr så gick det över… När det var helt grått på himlen så gick jag in.

Nu har jag tagit bort hår på benen och så tänker jag läsa en stund innan jag eventuellt gör nån nytta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s