Tant Senil

Eller i alla fall glömsk och virrig. När vi gick från restaurangen i förrgår så säger Carina åt mig att ta min mobil. Jag var på väg att gå ifrån den, den låg kvar på bordet. Oooops!

Igår jobbade jag till 20.00, packade ihop och knatade till tunnelbanan när jag slutade. Då brukar jag alltid ta upp mobilen, kolla lite och skriva ett blogginlägg när jag väntar på tunnelbanan. Men igår så tog jag upp min bok i stället. Läser hela vägen hem, och i centrum går jag och handlar mjölk och avokado. När jag ska stoppa ner plånboken i väskan så ser jag att det är tomt i mobilfacket. Tänker att jag av misstag lagt mobilen bredvid det så att den ligger i stora facket i väskan. Rotar runt i hela väskan, men icke! Ingen mobil!

Den är (förhoppningsvis!!) kvar på skrivbordet på jobbet. Om jag hade gjort som jag brukar så hade jag märkt det när jag var kvar vid jobbet och hade kunnat gå och hämta den. Suck…

4 reaktioner på ”Tant Senil

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s