Kväll med vänner

Jag åkte hem till Jaja och Micke igår kväll. Jajas mamma Ingrid, bror Claude, son Alex och systerson Daniel var oxå där.Vi drack bubbel och satt ute och babblade. Sen lagade Micke så god mat! Panerad fisk, pressad potatis, hemgjord remouladsås och sallad. Mums!! Sen satt vi ute och fortsatte babbla!När de andra gått hem hoppade vi i poolen.Där satt vi och babblade bokstavligt talat hela natten. Det var ljust när vi insåg att det kanske var dags att gå och lägga sig? 5.30 var klockan när vi kom in!! Oj då…Jag sov kvar eftersom vi druckit vin. 9.30 vaknade jag, men värdparet sov. Så jag fixade mackor och satte mig och åt. Då hör jag Micke ropa nåt från sovrummet så jag går dit och frågar vad det är. Han pratade i sömnen men vaknade när jag kom. Hahaha! Han brukar vakna i ottan, och blev helt chockad av att jag var vaken först!Vi var alla 3 rätt slitna idag, kan man säga. Jag kände mig lite bakis en stund, men det gick faktiskt över. Skönt! Jaja och jag slöade i soffan framför TV:n en stund, men sen tog jag mig upp och åkte hem. Jag har suttit på balkongen och läst. Sol och varmt idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s