Massage

Igår när jag kom hem efter jobbet så gick jag till thaisalongen och fick 1 timmes massage. Alltså, det är så himla skönt! Så avkopplande, jag blir mjuk i hela kroppen. Igår hade hon även liniment till massageoljan. Det märkte jag bland annat för att jag efteråt kliade mig i ögat. Och hon hade ju även masserat mina händer…. Det var inte så skönt, däremot!

Sen gick jag hem och åt räksallad till middag, läste en stund och sen kollade jag på Follow the money. Och ett annat program efteråt som jag inte minns vad det heter. Det handlar om par som ska gifta sig, men deras familjer är emot giftermålet av olika skäl. Måste kännas hemskt när ens föräldrar inte vill komma på ens bröllop!

Idag börjar jag jobba 10.45 så jag har haft sovmorgon och lugn frukost hemma. Skönt! Jag gick in på SJ’s hemsida och bokade tågbiljetter till helgen. Ska till M och L och tänker ta tåget i stället för att köra själv. Kan vara mysigt!

Nu är jag på väg till jobbet. Ha en bra dag allesammans!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s