Tisdag

Jag jobbade till 18.30 igår så jag var inte hemma förrän vid 19.30. Så det blev en kort kväll eftersom jag börjar 7.45 idag.

Klockan 22 låg jag alltså i sängen och jag kände mig trött. Men jag hade ändå så svårt att somna! Fattar inte varför, när jag ju var trött?!

Så idag lär jag ju gäspa käkarna ur led, för jag kommer ju vara sömnig hela dagen, antagligen. Ja, ja, bara att gäspa, men öka takten!

Vilket trist sommarväder vi har! Ändå så de på radion i morse att grundvattennivån är lägre än normalt. Tydligen beror det på en torr vår och mycket växtlighet. Och nu börjar min hjärna fundera. Vilken nivå på grundvattnet är normal? Jag tycker att de säger varje år att det är låg nivå. Om det nu något år skulle vara normal nivå, berättar de inte det då? För jag kan inte minnas att jag nånsin hört det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s