Hackade

Jag vet inte vad det var igår men vilken kanal jag än satte på så bara frös bilden hela tiden. Så irriterande! Jag provade att stänga av både box och TV och sätta på dem igen men det hjälpte inte. Jag ville se den där danska serien med manliga sjuksköterskestuderande. Men jag missade ju varannan sekund, typ. Så jag fick inte alltid ett så bra sammanhang.

Till slut gav jag upp och gjorde mig iordning och på mig och läste i stället. Det gick mycket bättre, men sen började det hacka där med. Hehe! Nä, men då märkte jag att jag var trött så ögonen klippte. Så jag släckte och somnade. Så skönt så!

Idag skiner solen och jag tog på en klänning. Visst är det härligt att känna vind mot bara ben? Inte behöva byllsa på sig en massa kläder. Jag älskar det!! Mer sommar åt folket!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s