Packad

Igår köpte jag med frans- och brynfärg hem. Sist jag färgade själv hemma så blandade man 2 saker i en liten plastkopp. Så var det inte nu… Nu var det först en gel som man la på en borste (som en mascaraborste) som man skulle sätta på fransarna. ”Viktigt att alla fransar blir helt täckta” står det i instruktionen. Mmm, det var ju lätt. Inte!

Den skulle sitta i 2 minuter, sen skulle man torka bort det, vänta i 5 minuter och sen ta en annan likadan borste med en annan gel på. Och den var ännu svårare att få på ordentligt! Och den sved i ögonen! Dels så klart om man fick den i ögat, men även var det som att den var så stark så det sved ändå! Aj!

Ja, lite färg på de solblekt stråna fick jag väl till slut. Men det var enklare förr!

Sen packade jag helgväskan.

Jag ska åka till M och L efter jobbet. Tar tåget så hämtar de mig på stationen. Ska bli SÅ mysigt!

Sen tog jag fram epilatorn och tog ett varv på benen. Och så tvättade jag 1 maskin. Och så fixade jag naglarna. Plötsligt kände jag för att ha färg på fingernaglatna igen!

Så jag tog samma som på tårna. För en gångs skull så har jag samma på alla naglar!

Ha en bra fredag, vänner!!

11 reaktioner på ”Packad

  1. Ja, det har jag oxå gjort de senaste åren, men så tyckte jag att jag skulle fixa det själv. Brynen var ju inget problem, men fransarna vete 17 om jag gör själv igen.

   Gilla

 1. Förut färgade jag min fransar själv, lätt som en plätt och det blev så snyggt! Men inte nu längre, nej tack! Nu gör jag en lashlift på salong! Inte lösfransar! Fransarna blir både längre, mörkare och utan att det är lösögonfransar till en relativt billig peng! Tack för det! Hoppas att du får en fin helg! Lena

  Gilla

 2. Det finns ”tvåkomponentsfärg” fortfarande. Tror t.ex. Depend har (brukar finnas på bl.a. Åhléns), men jag brukar använda Refectocil som kanske är lite svårare att hitta (jag har köpt på Skincity)

  Gilla

 3. Den du pratar om med koppen att blanda i finns fortfarande. Men det står bara Ögonbrynsfärg.
  Jag använder den till både bryn o fransar.
  Är det Depend du köpt? I så fall är det snabbfärgningen för fransar.
  Om det är den, så ska du nog inte torka bort det första lagret…?
  Ja ja, snygg blev du nog ändå eller hur? 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s