Myshelg

I fredags efter jobbet så tog jag tåget till Arboga. Och det både avgick i tid och kom till Arboga i tid!

När jag kom ut i Arboga så såg jag M’s och L’s bil, men inte någon av dem. Började gå runt stationshuset, men såg dem inte. Ringde M men kom bara till svararen. Då tänkte jag att det är bäst att stå kvar vid bilen och vänta. Och efter en stund kom hon. Hon hade stått på perrongen, men jag såg inte henne. Och hon trodde att jag måste ha missat tåget.

När vi kom till stugan så värmde jag på en portion spagetti och köttfärssås och åt. L kom efter en stund, han hade varit hos Dottern. Även Sonen var där, så vi babblade allihop ett tag.

Vaknade upp till strålande sol! L hade varit och hämtat ena barnbarnet, så hon kom in och väckte mig. Så gosigt! Efter frukost så tog jag på mig bikinin och satt i solen och njöt! Och så fick jag bada i den uppblåsbara poolen med Barnbarnet. Väldigt fnissigt bad!!

M och jag åkte en sväng till Pops och kikade på kläder. Provade en hel del som var på rea, men det slutade med att jag bara köpte trosor och ett par strumpor. M däremot hittade 2 par byxor på rea! Både strumporna och trosorna är i bambu. Så mjukt och skönt!! Jag köpte ett par trosor där förra året, men när jag tog på dem insåg jag att de är väldigt små i storleken! Så nu köpte jag XL och de är lagom.

När vi kom tillbaka hem så var andra Barnbarnet där i stället, så nu blev det ett dopp i poolen med henne. Lika fnissigt den här gången! Gullungar!

Till middag kom Dottern, Dotternssambo och andra Barnbarnet över och vi satt ute och åt sallad och varma mackor. Så mysigt! Tjejerna satt i gräset efter maten och kollade på Bananer i pyjamas. De hade aldrig sett dem innan och de skrattade så de ramlade omkull! Vi satt och fikade efter maten och bara hade trevligt!

Jag sover så himla gott på landet! Vet inte vad det är. Visserligen är det en superskön madrass i sängen, men det är ju en mycket smalare säng än hemma. Ändå sover jag så himla gott jämt där!

Igår var det grått när vi vaknade. Sonen, L och jag satt ute och åt frukost, för det var ändå varmt. När M vaknade så började det dugga.

L var över till Dottern och hämtade båda Tjejerna och jag och M knatade till Dottern och Dotternssambo och kollade igenom en kasse med porslin som de rensat ut och skulle skänka till loppis. Hittade fina kaffekoppar som jag ska plantera i!

Sen fikade vi och babblade en stund hos dem. Så mysigt!

När vi kom tillbaka hem så packade jag och Sonen in oss i hans bil och åkte hemåt i regnet. Skönt att få skjuts ända hem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s