Bossen och jag

Idag på lunchen satt Bossen, jag och en till kollega och pratade lite. Rätt var det är säger Bossen till kollegan att man får passa sig för vad men babblar med mig om, det kan hamna i bloggen. Sen började vi spåna om att han och jag ska blogga tillsammans. Berätta om saker ur 2 perspektiv, mitt och hans.

Det vore ju skitkul! Men nåt säger mig att han kommer vara svår att få med på det här…

2 reaktioner på ”Bossen och jag

  1. Det hade varit kul att läsa. Tror inte bossen är så svår,.du får erbjuda spökskrivare om det kniper 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s