Kylmattan

I natt la jag kylmattan under mitt underlakan i sängen. Och först var den verkligen sval! Jätteskönt! Men den höll sig inte så sval hela natten. Flyttade jag mig en bit, så var det svalare där jag inte legat nyss, så klart. Men ändå inte lika svalt som från början.

Men jag tycker ändå att det var förvånansvärt bra. Jag hade trott att den skulle kännas hård att ligga på, men det var den inte alls. Och svalare än vanligt i sängen ändå.Så ändå värd sitt pris!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s