Ömsar skinn

När jag kom hem igår så var jag tvungen att duscha igen, trots att jag gjorde det innan jag gick till jobbet. Kände mig svettig och varm. Så en sval dusch var väldigt skönt!

Just nu är jag uppenbarligen i en ömsa-skinn-fas så trots att jag använde skrubbvantar i duschen så kunde jag gnugga bort en hel del med handduken sedan. Och när jag hade smörjt mig så kunde jag efter en stund liksom gnugga bort en massa mer. Jag låg i sängen och kollade på TV så jag var tvungen och gå upp och borsta ur sängen, för det var en massa hud på lakanet. Blä!

Idag börjar jag 9.45. Det är så skönt att inte börja redan 7.45 när jag har jobbat till 20. När jag då är hemma vid 21, så är det ju bara att göra mig iordning för natten. Igår kunde jag ta det lugnt och kolla lite på TV och hinna varva ner innan jag somnade. Det känns bra!

Trevlig fredag på er!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s